Archívum

Falat kenyér

Web Video Blog

Minden ami web és videó, videómegosztók, tippek, trükkök, technika, Final Cut, iMovie, HDV és hasonlók. Mitől jó egy film szerintem és mitől nem? És szerinted? Van videókamerád de eddig a videó utómunka eddig csak annyit jelentett, hogy letörölted ami nem tetszett és esetleg néha azt is amit nem kellett volna? Ez a blog neked íródik, és a kommenteken keresztül általad is.

Könyvjelzők

Bookmark and Share

Megújult a YouTube feltöltő felülete

2008.10.18. 01:53 preditor

Pár napja új külsőt kapott a YouTube videó feltöltő oldala. A legfontosabb változás, hogy már - sok megosztóhoz hasonlóan - a feltöltés közben elkezdhetjük kitölteni a videónk adatlapját, illetve egyszerre több (akár 10) videót is tölthetünk. Sajnos továbbra sem látjuk hogy tart a feltöltés, csak egy forgó ikon jelzi a folyamatot, majd egy zöld pipa értesít a sikeres feltöltésről. Egyébként az videós óriáscég igazán nagylelkű a file-ok méretét illetően is, pár hete megemelték a mérethatárt, már akár 1 GB-os videókat is feltölthetünk. Finoman megjegyezném, hogy ez a két legnagyobb hazai site, a Videa és az IndaVideo esetében még mindig csupán 50 MB.

Egyébként nemsokára egy részletes összehasonlító cikkel jelentkezünk azoknak akik nem tudják eldönteni, hogy melyik videómegosztóra töltsék fel videóikat.

Szólj hozzá!

Címkék: tech youtube videa share indavideo

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideo.blog.hu/api/trackback/id/tr28719585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása